lørdag den 14. august 2010

Lyserøde drinks hos Friis & Co.

Nu er det jo åbenbart blevet lidt moderne for bloggere at boykotte modeugen og være sådan lidt "Uh nej, jeg har vigtigere ting at tage mig til!"-agtige, men bare for en god ordens skyld vil vi gerne påpege at vi ikke er sådan. Vi er bare ikke blevet inviteret til noget før i går.

Der var vi nemlig til Friis & Co. cocktail event på Vesterbro, efter efter vi havde stavret ned af Skelbækgade i 13 cm heels og overlevet turen hen over alle brostenene uden brækkede lemmer. I øvrigt havde de lagt en lang sort løber ud som det var totalt umuligt at gå på - det var vi langt fra de eneste, der havde problemer med.

Photobucket


Vi blev modtaget af Mia fra Friis, der har verdens pæneste ben og hår, og vi blev sat i himmelsenge-agtige tingester udenfor deres showroom.

Photobucket


Vi fandt sammen med Jeanett, som formåede at spotte samtlige personer, der var iført Gina Tricot-ting. De ting, SidneyLiserne er i gang med at bælle i sig, er i øvrigt de Ice Tropez-drinks, som vi var til lancering på i foråret. Vi følte os vildt VIP, fordi vi kunne fortælle alle og enhver, at de var en blanding af rosévin, ferskensmag og bobler.

Photobucket


Herefter var der total starstruckism, fordi vi har sammen med en masse virkelig VIP-agtige bloggere, som har været i Politiken og Berlingske og alt muligt. Her ses Emily Salomon, Merete, Kia og altid smukke Sofie.

Photobucket


Katrine, Mikkel, Mikkels brystvorter og Maria.


Photobucket


Og således så bordet ud efter at SidneyLise havde raidet det...

Tak for en god aften allesammen!

- $idneyLise

P.S. Dollertegnet skyldes, at vi efter den dag konkluderede at $idneyLise i forhold til alle de nævnte bloggere ovenfor er ligesom Ke$ha i forhold til Lady Gaga, Rihanna, Beyonce og andre etablerede og respekterede kunstnere. Et enkelt hit og massevis af autotune.

8 kommentarer:

Emily Salomon sagde ...

Hahaha... fine og sjove billeder! Hyggeligt at få hilst på jer ;)

Miss Jeanett sagde ...

Hahaha hvor er i nederen over at i afslørede min "hemmelighed" omkring alle i GT-tøj. Men fair nok. Det altid noget at i ikke fortalte om vores tøjtoilet-besøg sammen. Det var ellers klasse!

SidneyLise sagde ...

Emily: Tusind tak og i lige måde! Hyggeligt at få set dig live ;)

Jeanett: Hahaha, det toiletbesøt var bare aftenens højdepunkt. Bonding på helt nye planer :D

- Anne Sofie

Miss Jeanett sagde ...

Præcis! Man kender ikke hinanden rigtigt før man har tisset sammen.

SidneyLise sagde ...

Word!

- AS

Sofie sagde ...

Hahaha, I kunne sgu da godt lige have retoucheret min diskrete bums i panden væk! :D

Karina sagde ...

Skønne billeder! Hvor er den skønne blå kjole fra, som Isabel har på?

SidneyLise sagde ...

Sofie: Haha, du ser skøøn ud! ;)

Karina: Den er fra Vila - de har den vist endnu :)

- Isabel