onsdag den 14. juli 2010

Tom for ord

Jeg havde en særdeles traumatisk oplevelse for nylig. Jeg var hjemme hos min nye kæreste, og var i gang med at kigge hans DVD-samling igennem, da jeg så noget, der smadrede mit verdensbillede totalt. Sønderknust ringede jeg til Isabel:

"Jeg er hjemme hos X og jeg kiggede på hans DVD'er og så så jeg noget rædsomt som er en total dealbreaker for mig og jeg ser ham i et totalt nyt lys nu og jeg anede ikke at han var sådan en person og jeg ved slet ikke om jeg kan fortsætte vores forhold på det grundlag!"
"Åh... var det sådan noget porno med dværge?"
"Jeg ville ønske, at det var! Det havde været mindre rædsomt end det her!"
"Er det Twilight-serien? For jeg ved jo, hvordan du har det med det..."
"Nej, det var endnu værre. Det var.... jeg kan næsten ikke sige det. Det var World of Warcraft!!!"
"Nooooooooooooooooooooooooooooo!"
"Jo! Og jeg har altid sagt til mig selv, at jeg aldrig nogensinde skulle have en kæreste, der spillede WoW. Jeg føler mig snydt!!"
"Jamen, var der slet ingen tegn på, at han var sådan en?"
"Ingenting! Han er korthåret, socialt velfungerende, politisk interesseret og så har han været seksuelt aktiv... MED ANDRE MENNESKER!!!!!"
"Rolig nu, har du talt med ham om det? Det kan være, at han opbevarer det for en ven!"
"Gud, du har ret! Måske opbevarer han det bare for en ven! Jeg må tale med ham om det!"

*ti minutter senere*

"Skaaaaaaat... Hvad er det her?"
"World of Warcraft?"
"Ja, hvordan kan det være, at du har det stående. Opbevarer du det for nogen, eller...?"
"Nej, jeg har spillet det engang."
"..."
"For 5 år siden."
"Gudskelov! Der var du kun 17. Vi gør alle dumme ting, når vi er 17!"
"Jeg syntes faktisk, at det var sjovt. Desværre blev mit guild opløst."
"Okay...."


*på dette tidspunkt leder jeg desperat efter en måde at reagere på. På en eller anden måde kommer jeg i tanker om en tv-udsendelse, jeg så for flere år siden, hvor en britisk kvinde fandt ud af, at hendes mand gennem 30 år var transvestit (btw kan jeg nu totalt sætte mig ind i hendes følelser!). Psykologens råd til hende var, at hun ikke måtte dømme sin mand - i stedet skulle hun prøve at vise forståelse og blive en del af hans univers. Godt så. Det råd besluttede jeg at tage til mig. Forståelse.*

*forstående* "Åh, det er jeg ked af at høre. Det med dit... team. Øhm... Hvad... øh... hvilket level var du på?"
"Hvorfor vil du vide det?"
"Jeg interesserer mig da for dit liv?" ("...og så er det det eneste, jeg ved om WoW, andet end at det er et totally lame online roleplaying game, som de siger i "How I met your mother"...")
"Jeg kan ikke huske det. Level 60, tror jeg."
"Okay, og hvad var du så for en karakter? Var du elver eller ork eller hobbit eller...?"
"Jeg var..."

"Okay okay, jeg kan ikke det her! Jeg vil ikke vide det! Hvis jeg får det her at vide nu vil jeg altid se dig som en stor, tyk trold iført lændeklæde!!"

Photobucket


Det endte med, at jeg besluttede mig for at affinde mig med, at alle har en fortid, vi er mindre stolte af. Isabel har skrevet Wikipediasiden for Risifrutti, min kæreste har spillet WoW og jeg har sendt en sang ind til MGP i 2001 og haft Minnie Mouse-hår året efter...

- Anne Sofie

P.S. Okay, who am I kidding? Jeg synes stadig, at det her WoW er fuldstændigt rædsomt. Jeg har bare været konstant fuld siden jeg fik det at vide. Faktisk er jeg fuld lige nu.

.

20 kommentarer:

Laura sagde ...

Aj, jeg elsker når drenge spiller WoW! Især fordi jeg ved en lillebitte smule om det, så jeg kan imponere ved at sige "Hva' så, raider du tit?" Min veninde har været psykohardcore gamer, og hun scorer faktisk en del med det og hendes online beundrere har sendt hende gratis iPods. Meget nice på en lidt creepy måde.

Anonym sagde ...

fuck det er sjovt! tak for at redde min ellers så kedelige onsdag aften!

Frederikke sagde ...

Haha.. :')

Jeg har altid tænkt på folk som spiller World of Warcraft, som snuskede, halvfede drenge/mænd som lever af cola og pizza, der sad derhjemme i deres forældres kælder, og spillede det.. spil.. dag ud og dag ind.

Indtil for nylig.......... Jeg fandt ud af, at min trillinge-bror havde købt spillet. Wtf... :(

Marie Louise sagde ...

Prøv, det er nice ;D

Anonym sagde ...

Er jeg den eneste der ikke ved hvad minnie mouse hår er? Billede-bevis tak!


Men øv. held og lykke med det forhold.
Det næste bliver vel et skum/gaffatape sværd gemt væk i skabet.

KatrineAbildgaard sagde ...

Jeg ved hvordan du har det. Jeg har også en kæreste der nørder WOW totalt nogle gange, i starten var han ligeglad med det men nu er han blevet besat. Det har både såret og gjort mig ked af det, og det endte med at han begyndte at lyve overfor mig når han spiller WOW (han ville ikke gøre mig ked af det)... og jeg fandt ud af det, og det gik slet ikke godt. Men nu har han lovet at ikke lyve mere og jeg vil prøve at lære at leve med det. Jeg har stadig ikke helt okay med det, men må bare bide det i mig. Han spiller heldigvis ikke det hele tiden.

Ditte sagde ...

HAHA elsker dit indlæg! Kender alt for godt til det! Min kæreste spiller bare WOW....:( Der var ingen tegn på det da vi startede med at være sammen osv.. men ja da vi så flyttede sammen flyttede WOW åbenbart med.. Og blev pludselig vigtig for man har jo de der "venner" derinde? øhh.. det skal os lige siges at min kæreste er hel normal og på ingen måde ligner en spille geek tværtimod, men ja mænd kan overraske og det kan vi piger vel egentlig også:)

Smil Ditte
Modekolibrien.dk

ps. Dog spiller han ikke rigtig mere når jeg er hjemme for synes simpelthen det er for kikset med alle de der fantasi figure og ja hele det der univers og gider slet ikke at høre om det!!!

Anna sagde ...

Min kæreste siger, at det altså kun er 1. udgave af WoW din kæreste har spillet og det derfor er meget lang tid siden og derfor slet ikke spor slemt ... Men hvad siger det så om min kæreste???!!!!!

SidneyLise sagde ...

Laura: Jamen, jeg tror måske, at det er anderledes for piger? Jeg så et program på MTV ("I'm a fanboy"), hvor der var en kvindelig WoW-spiller og hun scorede også vildt på det! Men okay, der er vel et overskud af mandlige nørder, der gerne vil have en kæreste... (/fordom off).

Anonym 1: Det var så lidt - dejligt, at min ulykke i det mindste kan skabe lidt glæde andre steder :)

Frederikke: PRÆCIS!! Jeg havde det på totalt samme måde, men de er åbenbart overalt... hvor man mindst venter det!

Marie Louise: Nej!!! Vil ikke!!!

Anonym 2: Hvis man har pandehår kan man putte noget gele i det og så tørre det forfra med en hårtørrer. Så står pandehåret op til to sider, så det ligner Minnie Mouse-ører... Og nej, jeg har HELDIGVIS ingen billedbeviser!!

Katrine og Ditte: Åh, hvor er jeg glad for at møde nogle fellow WoW-enker! Som også synes, at det er kikset og som ikke er totalt forstående og "han skal da have sine hobbies"-agtige. NEJ, han skal ikke, når det drejer sig om online roleplaying. Eller roleplaying generelt!!

Anna: Haha, din kæreste er ret nice :D :D

- Annne Sofie

Amalie sagde ...

Åh gud.. Min eks, som jeg boede med, spillede også WoW .. og han var fuldstændig possesed af det. I starten var der heller ingen tegn, men så blev det bare mere og mere. Sagde tit til ham, at jeg følte, at det betød mere for ham end mig. "sludder" sagde han så, og vendte sig om imod skærmen igen. HMM!!
- vi er så heller ikke sammen mere. Det var for meget. :)

SidneyLise sagde ...

Amalie: Det er uhyggeligt, at et spil kan have så stor addictionspotentiale. Jeg har også kendt flere, som lod kæreste, studie og venner komme i anden række, fordi spillet overtog så meget. Det er virkelig skræmmende et sted...

- Anne Sofie

Amalie sagde ...

Det er helt fucked, efter min mening. Det er et spil, for pokker. Der var heller ingen af hans venner, der kunne lide mig. for han gik aldrig i byen osv, fordi han hellere ville sidde derhjemme og spille .. og gav så mig skylden for ikke at tage afsted. tak tak.

SidneyLise sagde ...

Amalie: Jamen, han lød da helt klart til at være en keeper... øhm!

Godt, du slap af med ham!

- Anne Sofie

Amalie sagde ...

Ja, han var da sårn en søøøøø' dreng! ;)

Anonym sagde ...

Rart med et par helt old school Sidneylise indlaeg. De sidste to paa bloggen har vaeret sjove, velformulerede og ja.. bare i jeres stil. Godt I er tilbage

SidneyLise sagde ...

Anonym: Nu burde jeg vel egentlig sige tak og være glad, men ærlig talt falder det der "Godt I er tilbage" mig lidt for brystet.

Vi kører samme stil nu som vi gjorde for en måned siden, 3 måneder siden og 6 måneder siden. Vi har ikke forandret os, andet end at frekvensen på indlæg er dalet. Vi skriver om de samme ting. At du har fundet de seneste to indlæg sjove er jeg naturligvis glad for, men hvis nu du skulle finde de næste to indlæg kedelige, er vi så utro mod vores stil?

Det bliver ærlig talt et pres, når folk skriver "åh oldschool sidneylise dit og dat", for vi synes ikke selv, at vi har forandret os det mindste. Dette indlæg finder jeg selv ligeså sjovt som nogle, jeg skrev for 4 uger siden, og der er definitivt lagt samme energi i det. Hvordan skal vi så vide, hvad der falder under oldschool (aka. sjovt) og hvad der bare er "bleh"?

Det er virkelig smigrende, at der er en SidneyLise-stil, men nogle gange tror jeg måske, at der er en tendens til at glorificere vores tidligste indlæg, fordi vores skrivestil dengang var meget ny i blogosfæren og der derfor var en større "wow"-fornemmelse (no pun intended) end tilsvarende indlæg vil give i dag...

- Anne Sofie

DEEME sagde ...

Min kæreste spiller WOW. Jeg ville ønske at jeg pludselig kom til at lægge noget virus ind som fik slettet det hele. Desværre er det jo et online spil og de kan faneme spille det hvor som helst fra.

I GUDER JEG HADER WOW!!! Hvorfor kan han ikke bare finde sig en normal hobby som fodbold ( ej okay det spiller han også - han er ikke helt nørd) But you get the point.
Han prøvede sku endda at få mig til at spille det, men det siger mig intet at rende rundt som en eller anden bjørn som kan forvandle sig til en fugl????!

_ Over and out Deeme :)

SidneyLise sagde ...

Deeme: Yay, endnu en WoW-enke :D Haha, findes der også bjørne? Jeg troede kun at der var alle de der nederen sagnvæsener? Nå, der kan man bare se...

Måske ville vi hacke selve WoW-serveren? Anybody with me? :D

- Anne Sofie

Cecilie sagde ...

Jeg har lige, and I kid you not, grædt af grin over dette indlæg (og en del andre, jeg også har læst). Har først lige opdaget jeres blog, men er allerede helt forelsket, I er det nye Nynne (hvilket udelukkende er positivt), og jeg vil elske jeres blog for evigt. Eller i hvert fald skænke den flere glædestårer!

SidneyLise sagde ...

Cecilie: Åh, hvor er det dejligt at høre! Vi bliver virkelig glade og stolte, når nogen kan lide vores blog - det er jo lidt vores baby! <3 Og Nynne: Hey, det er da giga kompliment - ville være noget andet, hvis vi var Bridget...

- Anne Sofie