søndag den 11. juli 2010

Sæbebobler

Det er ikke første gang jeg namedropper min store kærlighed til sæbebobler her på bloggen, men nu vil jeg gerne dedikere et helt indlæg til my one and only. My true love. Jeg ved så meget, hvad jeg ville bruge min tid på, hvis jeg ikke havde et job eller et studie. Eller venner.

PhotobucketPhotobucket


Photobucket

De er så sjove, skrøbelige og fine, at man får lyst til at kysse dem.

- Isabel

17 kommentarer:

Anonym sagde ...

De billeder er virkelig fantastisk flotte :D
Er det pga jeres nye/lånte kamera?

Anonym sagde ...

Virkelig, virkelig flot taget. Smukt lys.

Men undrer mig dog, for husker at det netop var dig Isabel, der advarede andre bloggere om at sætte billeder af en med bikini på bloggen..
What do I care, undrede mig blot :)

Anonym sagde ...

Flotte billeder og ps. jeg eeelsker også sæbebobler.
Står til daglig i Tivoli og mine chefer undrer sig virkelig meget over hvorfor det kun er sæbebobler folk tager som gevinster (for det er i hvert fald ikke mig der bruger dem alle sammen op.);)

Men nu til en anden lidt mere seriøs sag. Jeg syntes at i burde gå tilbage og læse alle jeres indlæg igennem helt fra starten, for søde Sidney-liser, i er simpelthen faldet af på den. :(

For et par måneder siden, nød jeg hver dag at gå ind og læse et nyt sjovt indlæg hver dag, men nu, set bort fra eksamenslæsning, roskilde, jyllandsture osv, kommer der sjældent nye indlæg og dem der kommer står der ikke meget tekst i og for at være ærlig er der ikke meget personlighed i dem.
Jeg ved ikke om jeg er den eneste der har det sådan, men jeg savner old-school Sidneylise.

SidneyLise sagde ...

Anonym 1: Tusind tak! Det er min kæreste, der har taget dem - han har dog det samme Nikon spejlrefleks kamera, så helt forkert er det ikke ;)

Anonym 2: Først, tak for rosen :)
Dernæst: jeg har skrevet, at man skal passe på sig selv og hvordan man udstiller sig selv gennem billeder på sin blog, for sådanne kan florere for evigt. Det sidste billede af mig i bikini synes jeg godt nok ikke er særlig afslørende, og det er på ingen måde noget, jeg ville blive ked af at se andre steder, hvis det skulle nå så vidt.

Anonym 3: Jeg er ked af, at du føler sådan omkring vores blog, for det er vores hjertebarn, så kritik rammer selvfølgelig altid. Dog er jeg lodret uenig med dig. Vi skriver fra hjertet og vi er her ikke for at være en eller anden vittighedsside, hvor folk kan gå ind og få deres daglige sjovhedsfiks.

Vi elsker at skrive, og vi lægger hjerte og sjæl i det, men nej, det er ikke altid sjovt. Det er ikke altid at vi har noget på hjerte – og så skriver vi ikke. Vi kan aldrig gøre alle tilfredse, og det bestræber vi os heller ikke på.

Der var også en masse, der ikke kunne lide da vi gik fra traditionel modeblog til noget andet – og det er helt okay at have det sådan, men engang imellem er det altså hårdt at høre det om og om igen, når man har brugt timevis på indlæg, billedtagning og alt det andet. Heldigvis er der andre, der er glade for den måde vi blogger på også, og det er vi selvfølgelig rigtig, rigtig glade for! Smag og behag, fristes jeg til at sige.

Jeg håber det var svar nok :)

- Isabel

Ida sagde ...

Jeg elsker nu altså stadig jeres blog!! Og læser med glæde hvert indlæg :)
Har selv lige oprettet en om, at jeg rejser til USA her de næste 10 måneder.
Tjek den ud hvis i har tid :)
der står godt nok ikke så meget endnu, meeeen det kommer ;)
MEN egentlig ville jeg bare fortælle dig, Isabel, at man i tiger (jeg er også selv MEGET stor sæbeboble-fan) kan få en sæbeboble-PISTOL!! til kun 20 kr :D den er SÅ sej! og jeg er selv den stolte ejer af en i pink:)

SidneyLise sagde ...

Ida: Hvor er du sød, tak! :) Det lyder spændende, det vil vi da rigtig gerne checke ud :)
Ejj, hvor fantastisk. Sådan en må jeg simpelthen eje! Tak for tippet :D

- Isabel

Frederikke sagde ...

Jeg elsker jeres blog. Opdagede den for en måneds tid siden.
Har altid syntes, at det der bloggeri kan gå hen og blive lidt for "Hør på mig, jeg har noget vigtigt at sige"-agtigt, og kan hurtigt gå hen og blive lidt for selvcentreret! Men jeg elsker SidneyLise. Der gode historier, mode tilsat for underlig humor. Love that!
Og flotte billeder forresten!

Glæder mig til at følge jer fremover.

x Frederikke

Anonym sagde ...

Kære Sidneylise

Søg på; "Kærlighedsbær".

Jeg tror ikke en forklaring er nødvendig..

PS; Tak for en fantastisk blog!

Julia Louise sagde ...

Rigtig flotte billeder!
Jeg eeelsker sæbebobler, fører en direkte tilbage til barndommen, hvor man var de 5 år :D Btw. er helt vild med jeres blog!

Julia Louise sagde ...

Rigtig flotte billeder!
Jeg eeelsker sæbebobler, fører en direkte tilbage til barndommen, hvor man var de 5 år :D Btw. er helt vild med jeres blog!

julia / www.julialouiseblog.blogspot.com

Anonym sagde ...

hvorfor har i ændret jeres header?
- it's just like perez'.

/S.

SidneyLise sagde ...

S: En blanding af kedsomhed og et forsøg på at skabe lidt Google-feeling (du ved, med de dynamiske logoer).

- Anne Sofie

Fashion Affairs sagde ...

Hvilket kamera er det, der er blevet brugt? :-)

SidneyLise sagde ...

FA: Det er et Nikon spejlreflekskamera, men jeg kan simpelhen ikke huske modelnavnet (det er min kærestes). Det er ikke det helt nyeste, og også ældre end det, vi har lånt af Nikon selv :)

Jeg kan evt. lige høre ham? :)

- Isabel

Den Rigtige Kasper sagde ...

Det er et Nikon D40 - et af de billigste spejlreflekskameraer, man kan få.

Det er selvfølgelig en fordel at have et spejlreflekskamera, og at man lærer lidt om lukketider, hvidbalance, osv. Men husk på, at det er fotografen, og ikke kameraet, der tager gode billeder. Kreativitet, en fornemmelse for komposition og billedstruktur og en sans for æstetik er meget vigtigere end et dyrt kamera.

Kig evt. på kenrockwell.com for en masse tips omkring kameraer og hvordan man tager gode billeder.

SidneyLise sagde ...

Kasper: Sikke et diskret lille kompliment, du fik givet dig selv der... ;)

- Anne Sofie

Den Rigtige Kasper sagde ...

Det er det vel først i det øjeblik, hvor du tænker: "OMG GODE BILLEDER!" - og det må jo stå for din egen regning :)

Jeg prøver bare at forklare, at man ikke nødvendigvis kommer til at tage bedre billeder, fordi man køber et dyrere kamera.