onsdag den 21. juli 2010

Luksus vs. Budget

Isabel har valgt at køre fashionvinklen i sine seneste indlæg, og det vil jeg naturligvis ikke stå tilbage for. Derfor har jeg valgt at lave et virkelig klassisk modeblogsindlæg, nemlig luksusvarer vs. budgetfund. I dag skal det handle om oppustelige får.

Ligesom med mange andre ting (tasker, computere, blendere) får man hvad man betaler for, når det kommer til oppustelige får. Lad mig først præsentere luksusudgaven, Love Ewe - The Inflatable Love Sheep (fra firmaet "Sheep Store - Fine Sheep since 1995"):


Photobucket


Denne skønhed af tykt, holdbart vinyl er et sandt musthave - den er life size med alle mulige spændende anordninger, så den føles som et ægte får (minus ulden). Den er nemlig testet af "erotic sheep experts" (jeg forudser, at den jobtitel får et boom efter dette indlæg). Jeg vil ikke kede jer med en lang udredning af dens fortræffeligheder, men som I kan se på tegningerne nedenfor, er der virkelig lagt meget arbejde i at gøre fåret så spændende som overhovedet muligt (der er garanteret også en jobtitel, der hedder "erotic sheep designer").


PhotobucketPhotobucket


Love Ewe er endda så high class, at man kan få en masse merchandise med fåremotiv. F.eks. denne lækre t-shirt.


Photobucket


Love Ewe - The Inflatable Love Sheep koster $34,99 (ca. 200 danske kroner) plus porto og kan erhverves her.

Hvis man synes, at det er lige lovligt pricy, har jeg heldigvis fundet et billigere alternativ, nemlig Dolly - Inflatable Bonking Sheep.Som I kan se er her ikke smidt penge ud af vinduet på tykt vinyl, fancy navne ("bonking sheep" - really?) eller "erotic sheep designers" - mere end et rigtigt får ligner Dolly hunden Fifi fra "Thomas og Tim". Derudover er den vist ret petit i størrelsen, så det mest af alt virker som om man har gang i en lille hvid mutantgravhund. Til gengæld er prisen en vinder.

Dolly - Inflatable Bonking Sheep koster £1,19 (ca. 11 danske kroner) plus porto og kan købes her.

- Anne Sofie

8 kommentarer:

AS's far sagde ...

Det er bare så dejligt at læse, at du har hørt efter når din far har udbredt sig om livsstilen i Wales, Irland og Marsklandet - og hvad deraf følger.
Hvordan med holdbarheden af fårene? Er den testet? Man kan jo faktisk få 20 billige for et dyrt (så sparer man også rengøringen...).
I øvrigt er jeg lidt hooked på T-shirten :-)
Og kan du huske postkortet vi fik for nogle år siden: "Ireland - the land where men are men, and sheep are worried"

Lasse sagde ...

200 er jo nærmest en kriminel lav pris. Oppustelige får er altså et dumt sted at spare, den billige udgave holder garanteret ikke til noget som helst.

Og så kan jeg godt lide at Love Ewe har en vanity flap for at bevare noget af den seksuelle spænding. Som om det var nødvendigt at forføre fåret før man får adgang.

Amalie sagde ...

Hahahahahaha! hold kæft hvor sjovt!! :D

Dog en lille rettelse: pund ligger i ca. 8-9 kroner. så den er endnu billigere. haha! :D

Rikke sagde ...

Love Ewe er en klar vinder. Jeg har meget svært ved at modstå et får med rød trutmund, hofteholder og fishnets. Godt der ikke er mange af dem i det danske landskab...

Stine sagde ...

Fremragende!

SidneyLise sagde ...

Far: Jeg gad virkelig godt, at man kunne slå dem sammen, så man fik en t-shirt med det motiv og skriften: "Ireland - the land where men are men, and sheep are worried". Jeg ville i hvert fald gå med den!!

Lasse: Ved du ikke, at det ER fantastisk vigtigt at bevare den seksuelle spænding i ens får-hold? Det er vigtigt med får-førelse, candlelight og sexet undertøj. Ellers får (!) man nok af hinanden alt for hurtigt.

Amalie: Gud, så er det jo virkelig et endnu større fund til prisen!

Rikke: I know the feeling. Jeg kan blive helt kåd bare ved tanken om et lam i fishnets...

Stine: Tak!

- Anne Sofie

PrutFis sagde ...

Det er bare så meget snyd, at det er pige-får. Gad SÅ godt en hot Får-stud...

SidneyLise sagde ...

PrutFis: Ja, ærlig talt! Hvad sker der lige for ligestillingen?

- Anne Sofie