torsdag den 22. april 2010

SidneyLise anmelder sexting

Photobucket


For en måneds tid siden fik vi en mail fra Morten fra Kondomaten, der havde læst vores anmeldelse af penisringe og syntes, at det var ærgerligt, at vi ikke havde kunnet teste dem ordentligt, fordi ingen af os jo har penisser (på trods af hvad diverse rygter siger). Han tilbød os så at sende os nogle goodies fra sin butik, og desperate efter gratis ting sagde vi selvfølgelig ja.

Et par dage efter dumpede der så en pakke ind af Isabels dør indeholdende to fingervibratorer, to orgasmecremer og fire glidecremer - vi var først meget overvældede af det hele, men syntes så egentlig, at det var supergod stil af Morten at sende os to eksemplarer af hver ting. Og vi lovede så at skrive lidt om produkterne, sådan baseret på vores første indtryk.

Photobucket


Play Touch - Fingervibrator: Vi var først sådan lidt... what the hell er en fingervibrator? Er der sket nye ting i den seksuelle sektor, som vi ikke lige havde opfattet? Var fingre blevet det nye klitoris (til Anne Sofies mor og Isabels far: Vi ved slet ikke, hvad den slags er. Vi har bare googlet det.)? Men det viste sig så, at den åbenbart skulle sættes på fingeren som et fingerbøl og så bruges på de... erogene zoner (er det meget frygteligt at man faktisk sidder og fniser over udtrykket "erogene zoner"? Vi er slet ikke modne nok til at skrive om den slags). Den er i øvrigt lang og spids, og når man tager den på fingrene ligner man Wolverine fra X-Men. Men den vibrerer altså og er let at tende og slukke. Og der er ekstra batteri med, hvis nu man skulle bruge det andet op.

Photobucket


Play O Orgasmecreme: Dette var det produkt, vi umiddelbart var mest skeptiske overfor, for hvordan var det lige, at en creme skulle kunne udrette den slags? Var det bare at smøre den på og så vente på, at der skete noget? Nu har vi generelt ikke rigtigt tiltro til cremer, der skulle udrette mirakler, som f.eks. vægttabscreme og anticellulitecreme, der alligevel aldrig virker. Men vi læste altså indlægssedlen der skrev om "øget blodtilførsel" og den slags, og da vi åbnede flasken gik der et lys op for os. Anne Sofie: "Den lugter præcis som min lipplumber fra MAC. Du ved, den der lipgloss, der giver fyldigere læber ved at øge blodtilførslen og... guuuuuud! Det er jo det samme, den her gør! Det her er basically lipplumber til skrævet!!!" Og det var faktisk helt rigtigt. Det er præcis samme princip - man kunne garanteret bruge den på læberne også. Eller sin lipplumber dernede. Hvis man ikke har et problem med glimmer i de nedre regioner, altså. Anyways...

Photobucket


Glidecremer (Heat & Tingle): Vi fik to forskellige glidecremer, nemlig Heat og Tingle. Heat er - meget overraskende - varmende, mens Tingle pga noget mentholværk, der dog ikke er menthol for det ville nok svide ret meget, giver en prikkende fornemmelse. Isabels første observation var, at det åbenbart kunne spises, hvilket førte til følgende samtale:
I: "Det kan faktisk spises!"
AS: "Ej, det nægter jeg at tro på. Det er garanteret fyldt med alle mulige giftstoffer."
*læser indholdsfortegnelsen* "Bla bla bla, saccarin! Der er sukker i!!"
I: "Det kan ikke passe. Man må ikke putte sukker op i fissen!"
AS: "Isabel!!!"
I: "Du sagde da 'skræv' ligefør."
AS: "Det er noget andet! Men altså. Hvor ved du fra, at man ikke må det? Og hvem kunne overhovedet komme på den idé at putte sukker op i... nej."
I: "Det ved alle og enhver da at man ikke må."
AS: "Hvorfor ikke? Der er den tommerfingerregel, der hedder "Put ikke noget i skeden, du ikke ville putte i munden." Men sukker putter man da netop i munden??"
I: "Hvor er det en twisted talemåde, det der."
AS: "Twisted? Det er da dig, der snakker om at putte sukker op i skrævet."
I: "..."
AS: "Selv ..."


Efter denne ordudveksling gik blev Anne Sofie siddende i køkkenet og surmulede, mens Isabel gik ind i stuen og googlede "skede sukker". Derfor fik vi aldrig åbnet Heat og Tingle, men vi fandt ud af, at "saccarin" er et kunstigt sødemiddel og at man derfor godt må bruge det til det, det er beregnet til, uden at få svamp. Og lad det blive de sidste ord i dette meget seriøse indlæg.

- SidneyLise