fredag den 2. april 2010

Serviceinfo: Hugh Grant

Okay, vi fik alligevel lidt dårlig samvittighed over lave et helt indlæg på tysk. Vi ved godt, hvordan det er, når man ikke forstår sproget, selvom man brænder for at fatte indholdet i et meget dybdegående blogindlæg, som det vi lige begik der. Derfor kommer her en oversættelse:

Så vi er blogging fra nu af at tysk. Fordi ingen af os virkelig kan tysk, kunne det sjovt for tre af vores læsere, som rent faktisk forstår tysk, men hvad så? Det handler om princippet. De SidneyLiese er tyske nu. Ja.

Vores første tysksprogede post vil være på Hugh Grant. Vi meget gerne Hugh Grant - kan man næsten sige, at han er vores drøm mand. Han er britisk, flot og har studeret Litteraturwissenschaft, ligesom Anne Sofie. Vi elsker det.Den eneste ulempe for ham er, at han har Mono Brow. Og de gange, han snyder på Liz Hurley med en sort prostitueret ved navn Divine Brown blev anholdt her. Det var ikke så god. Han så så - han har stadig Mono Brow:Men hvad kan man forvente af en mand, der bærer denim skjorter?Hvad kan konkludieren du gøre? De denim skjorter er dårlige. Folk, der bærer denim shirts gå til prostituerede.

Velkommen!

- SidneyLiese

P.S. I vores næste indlæg vil vi skrive om Carl Mar Møller. Er der nogen der har et billede af Carl Mar Møller i denim skjorte? Send det til os. Vær så venlig.

P.P.S. Ja, vi har brugt Google Translate.

14 kommentarer:

Kittie sagde ...

Smuk, smuk oversættelse - et eksempel på, at man sagtens kan bruge Google Translate til sine tyske opgaver!

Miss Jeanett sagde ...

Hov hov Hr. Kæreste går skam ikke til prostituerede! (what I know of.... hmmmm).

Anonym sagde ...

Savner jeres gamle indlæg.. :)

Kathrine K sagde ...

Hugh er så klam, hehe :)
Tak for en underholdende blog! www.minmode.wordpress.com

Anonym sagde ...

Nu i er ved emnet denimskjorter, så kunne det være ret sjovt med en lille blogger krig mellem jer og Acie, som jo elsker denim. Sådan lidt ligesom krigen mellem Conan, Jon Stewart og Colbert i USA under strejken. Bloggermediet er klar til endnu en grænseudviddelse.

SidneyLise sagde ...

Google Translate er genial. Sådan kan man klare alle sine opgaver på andre sprog (øhm...)!

Jeanett: Jeg har jo også indrømmet, at Hr. Kæreste er den eneste mand, der ser acceptabel ud i denimskjorte - derfor er han selvfølgelig undtaget (og så er han jo også socialdemokrat - de er jo anstændige mennesker... (undtagen Jeppe Kofoed)).

Anonym: Vi vil jo altid gerne have konstruktiv kritik, men nu er "gamle indlæg" jo en relativ term. Kan du begrunde nærmere?

Kathrine: Han er da sød! Selvom han går med ds.

Anonym: Nu går vores had jo grundlæggende på mænd i ds, men vi vil naturligvis gerne battle Acie hvis hun vil battle os. Vi har jo allerede vundet Battle of the Foreign Languages - tysk slår altid svensk, så hun kan bare komme an. Jawohl, genau!

- Anne Sofie

Anonym sagde ...

Ja undskyld det blev skrevet lidt hurtigt :) jeg ved ikke rigtig hvordan jeg skal formulere det. Jeres indlæg er skrevet mere 'uoverskuligt' hvis det giver mere mening?:) der er rigtig rigtig meget tekst (hvilket jo selvf ikke gør noget!) men det er bare så meget på én gang syntes jeg :) egentlig ikke så meget dette her indlæg. Og det er også lang tid siden man har set et 'Dagens' :) Det er selvf. okay at forandre sig, jeg føler bare jeg får en føelse af 'skuffelse' når jeg kommer ind på jeres blog de sidste par dage, og i plejer at være mine absolut yndlings! Men hey, det går jo nok :)

Stasia sagde ...

Vi andre brugte også Google Translate til at forstå det. ;)

SidneyLise sagde ...

Anonym: Vi er selvfølgelig rigtig kede af, at du er skuffet over vores blog, men samtidig står vi meget ved, at vi er blevet den blog vi er - og at vi dermed har bevæget os langt væk fra bloggens begyndelse med dagens outfit-billeder og billeder af sko/tøj.
At der er meget tekst, kan vi vist ikke løbe fra, men det ser vi ikke som noget negativt og har heller aldrig fået at vide, at det skulle være en dårlig ting ved SidneyLise - tværtimod.
Vi kan nok desværre ikke gøre alle tilfredse, så vi må sige med det samme, at vi aldrig bliver en "regular modeblog" med dagens billeder og meget lidt tekst, men tilgengæld findes der et væld af rigtig dygtige modebloggere, der nok kan give dig hvad du efterspørger.

Vi håber det var svar nok.

/AS & I.

mg sagde ...

Når i siger denimskjorter, så går jeg ud fra, at i mener skjorter af denimstoffet og ikke denim farven. Hvis det er tilfældet, så er det ikke en denimskjorte Hugh Grant har på. Så det er nok kun pga. hans monobryn, at han bliver nød til at købe sig til sex...

SidneyLise sagde ...

Er du nu sikker på det? Den ser os nemlig ret denimagtig ud. Men okay, for at være fair så holder vi os altid på mindst 15 meters afstand af denimskjorter, så vi kunne vel godt tage fejl...

- Anne Sofie

mg sagde ...

Jeg er en dreng med forholdsvis stor trang til skjorter? :) for mig ligner det noget krølfrit stof, som er langt mere utilgiveligt end denim (som jeg ikke forstår jeres ustyrlige had til, men det er en anden sag)

SidneyLise sagde ...

Okay okay - skal vi ikke mødes på midten og kalde det en krøldfri denimskjorte så? :)

- AS

mg sagde ...

Du giver godt nok ikke op! Vi kan mødes på midten, men dog stadig langt tættere på min holdning og kalde det en krølfri denim-farvet skjorte? :)