tirsdag den 6. april 2010

Return of the "Dagens"?Vi har på det seneste fået et par kommentarer fra folk, der savner vores "gamle indlæg". Nu er gammelt jo er vidt begreb og siden bloggens start er vi jævnligt gået igennem forskellige faser (modefasen, politikfasen, sexfasen, offentlig transportfasen og madfasen to name a few), så vi har bedt folk om at uddybe, hvad de mener med "gamle".

Og det har vist sig, at folk i mange tilfælde nævner vores "Dagens outfit", som en ting, de gerne vil have tilbage på SidneyLise.

Der var en gang i bloggens start, hvor vi jævnligt flashede outfits, men det er vi gået væk fra af flere årsager. For det første skyldtes det, at det virkede som om, at vores læsere generelt fandt vores "Dagens"-indlæg ret uinteressante. Når vi flashede outfits var det mere undtagelsen end reglen, at vi faktisk fik kommentarer på det, hvor vi typisk fik to-cifrede kommentarer på alle vores andre indlæg. Deraf sluttede vi, at "Dagens"-indlæggene ikke ligefrem var det, folk ønskede på SidneyLise.
Derudover er det ikke nogen som os, der har en særlig nyskabende stil - vi interesserer os begge for vores påklædning, men vi går typisk udenom diverse modefænomener og der er ingen af os, der tilnærmelsesvis vil betragte os selv som stilikoner. Som vi læste i en internetdebat: "Jeg forstår ikke hvorfor SidneyLise er blevet så store. Helt ærligt er der ingen af dem, der er særligt smarte i tøjet.", hvilket vedkommende nok har ret i, selvom det sled lidt på SidneySelvtilliden.
Derfor kommer det ret meget bag på os, at nogle folk faktisk vil have vores "Dagens" tilbage, og nu vil vi så gå lidt i plenum (et udtryk, vi har lært i "Bullerfnis") og spørge, om det er en generel tendens? Hvis det lader til, at et flertal gerne vil have vores "Dagens" tilbage, selvom vi ikke er særligt smarte klædt på og går i alt for meget American Apparel, vil vi gerne begynde på det igen.

Så derfor håber vi lidt, at I vil give jeres besyv med. Skal vi begynde med at flashe outfits igen? Eller er det fint nok, at vi er gået væk fra det?

- Anne Sofie og Isabel


Edit efter kommentarer: Det der "Dagens" skal ikke forstås bogstaveligt, som at der kommer billeder af vores tøj hver dag og at det kommer til at erstatte vores andre indlæg. Det ville komme til at være af og til (måske et par gange om ugen), og altid i kombination med andre indlæg. Bare så enhver misforståelse om, at vi fra dag til dag vil gøre SL til en fullblown modeblog lige bliver udryddet :)

19 kommentarer:

scient.hybrid sagde ...

Flash når I mener at der er behov for det, det er ikke alle dage man er lige flashværdig, hvor man håber at falde i med tapetet og kun lige har slæbt sig at sted til forelæsning på uni i den usle sweatshirt og de udtrådte sko.

Flash skal være fordi man har lyst til det og ikke fordi man skal.

K sagde ...

Hvor meget konstruktivt er der at sige til et outfit? Jeg kunne i hvert fald specielt godt lide dem med dyremotiver (ved siden af Sofie vel og mærke).

..Det er nok bare sådan, at der ikke kommer så mange kommentarer, når man "skriver" om sit tøj, så det må I vel gøre op med jer selv og jeres Sidneyness, om I kan holde ud.. Jeg tror næppe, det kommer til at koste jer i det såkaldte seertal, hvis det kunne være relevant..

siimone sagde ...

vi vil have dagens tilbage! : D : D

Anne Lotte sagde ...

Nej til dagens outfit.

Lika sagde ...

Jeg vil gerne :)

Ida sagde ...

Flash!

Benjamin Bilde sagde ...

Det vigtigste er det I skriver. Hvis I kan bruge jeres outfits til at skrive noget interessant, er det helt fjong med mig, men jeg læser ikke bloggen for at se på tøj.

Anonym sagde ...

Ja, "Dagens" er savnet. Mere "Dagens" til folket!

/Kirsten

SidneyLise sagde ...

scient og Benjamin: Good points! Jeg har lige lavet en edit i det oprindelige indlæg, bare for at afklare eventuelle misforståelser omkring emnet. "Dagens" skal ikke forstås bogstaveligt :)

K: Det med konstruktiv kritik har du måske ret i (og nu lægger outfitflashes typisk heller ikke op til den store konstruktivitet - too little, too late). Tak for input :) Set i det lys kan vores SidneySelvtillid måske lidt lettere håndtere det.

Tak for jeres tilkendegivelser allesammen! Keep 'em coming :D

- Anne Sofie

Anonym sagde ...

Yes please!
De var ofte både lækre og sjove, også fordi de ikke bare var de samme kedelige modeslave H&M ting alle de andre bloggere også viser.

Anonym sagde ...

Hurra, ja vi vil have lidt dagens tilbage.. :)

Anonym sagde ...

Jeg har nok ikke fulgt med siden de gamle dage, men lidt gammeldaws er jeg og syntes jeres blog er super underholdende som den er.

Jeg følger med I et par andre modeblogs, så jeg har ikke de vilde cravings for også at se på tøj i Jeres blog også. Jeg vil hellere læse mere om hugh Grant og hans (i mit tilfælde, nyopdagede) monobrow end tøj :P

Mvh Heidi

Emma Balch sagde ...

Jeg synes jeres blog er fed, som den er! Men jeg er også en ny læser, så har ikke fulgt så meget med den gang, der var outfit-billeder.

Synes sådan set sagtens I kan fortsætte som I gør nu, da der er 1000000'er af blogs, der viser outfits hver dag, og de gør ikke det store for mig. En anden idé kunne være hvis I fandt en fed kjole på ASOS eller smukke sko på Topshop, som I bloggede om, eller kommenterede på modetrends. :)

Men ærlig talt synes jeg jeres blog er super fed :)

Kittie sagde ...

Nah, jeg mener ikke jeres blog har behov for "Dagens" - jeres blog er meget original og nyskabende, så hvorfor falde tilbage til noget, næsten alle andre gør?

Så synes jeg det er mere relevant, hvis I poster billeder, når I f.eks. skal til stor fest, eller når I skal noget bestemt - og så som I selv siger, i kombination med andre indlæg.

Håber det var svar nok! (:

Simone sagde ...

Det kunne være fedt med "Dagens" en gang imellem - men dog i begrænset mængder (:

Anonym sagde ...

Jeg vil rigtig gerne have "Dagens" igen :D

Den Rigtige Kasper sagde ...

Jeg synes, at I skal holde fast i den udvikling, I har været igennem rent blogmæssigt, hvor flasheriet har været mere sporadisk og mere på gefühl, og ikke fordi at "Åh, vi er en modeblog så nu bliver vi nødt til at flashe".

Gør det, I har lyst til og som I synes er interessant, og lad være med at bekymre jer om, hvorvidt folk nu vil have ditten eller datten. Bloggen er jo netop blevet populær, fordi I gør tingene lidt anderledes og ikke følger en bestemt skabelon eller flertallets ønsker.

Pøbelvælde er nederen :)

Anonym sagde ...

Måske kunne "Dagens" blive til "Ugens" ??
"Ugens mest skanky outfit", "Ugens efterligning af en kendt outfit", "Ugens modemedløber outfit" osv. Det kunne da være skægt. Vil især se frem til "Ugens beachbabe outfit" når vejret bliver til det, og så skylder i næsten et "SidneyLise goes Sidney Lee outfit" flash. Men sådan et billede kræver forberedelse. I må straks gå i gang med at spise absurde mængder gulerødder for at opnå den rigtige orange glød ;-)

SidneyLise sagde ...

Tak for al jeres respons - det er virkelig overvældende og vi er superglade for, at så mange har skrevet lange og nuancerede betragtninger om det her.

En ting vil vi dog gøre helt klart: Selvom der nok kommer til at blive outfitflashes i fremtiden, så kommer vi aldrig nogensinde til at blive en rigtig modeblog. Det bliver præcis som før med enormt mange random emner - bare inklusiv outfits.

Og som nogle nok kan huske, har vi meget sjældent lavet et rent modeindlæg - det har for det meste været inklusiv et eller andet andet, og sådan kommer det også til at være i fremtiden :)

Men endnu engang mange tak for jeres respons - det betyder rigtig rigtig meget for os!

- Anne Sofie