søndag den 18. april 2010

Café Stella banker deres kunder!

I dag vil vi ikke skrive et normalt SidneyLise indlæg. Vi vil derimod sende Jer videre til vores skønne SUS'er, som på uhyggeligste vis, har været udsat for vold på en almindelig dansk café ved navn Café Stella, efter en af deres venner ved en fejl var gået uden af have betalt. Det resulterede i, at tjeneren hentede en enorm mand, der kaldter pigerne for både "kællinger" og "møgfisser", og derefter tog decideret FAT i pigernes arme, med voldomme blå mærker til følge.


Vi skriver ikke indlægget, for at hetze eller svine nogen, men dette tilfælde er absurd groft og det kan ikke ignoreres.

Læs det originale indlæg på SUS her, og send dem eventuelt en kommentar med på vejen. De er verdens sødeste piger, og vi er oprigtigt kede af, at de skulle opleve hvad de gjorde.
De har valgt ikke at anmelde episoden og det er der flere læsere på deres egen blog, som har opponeret imod. Vi håber dog, at I alle vil udvise forståelse for deres valg.

- SidneyLise

1 kommentar:

SUS sagde ...

Hej piger, hold kæft hvor er det sødt af jer at poste en indlæg om vores bøllebank! Nu kommer episoden virkelig højt op på Goggle, og så kan café Stella lære det - røvbananer!

// Line Love

Ps. vi skal snart have sat den SATC-brandert i stand!