fredag den 19. marts 2010

Et fredagsfusionsindlæg

Vi er begyndt at kunne observere en glædelig udvikling i vores SidneyLise-mailboks. For det første er vi faktisk begyndt at få mails fra andre end "British National Lottery", der vil have vores kontonumre, så de kan sætte vores gevinst på "1.500.000.000 GB £" ind på den (vi har tidligere sagt, at vi intet tjener på bloggen, men det er faktisk løgn. Vi har tjent adskillige milliader pund i lotterigevinster). For det andet er folk begyndt at sende os tips og sjove ting, hvilket vi virkelig sætter pris på. Af og til sidder vi bare og fniser for os selv (og poster tingene på vores FB-profiler), men nogle gange sker det, at vi får ting, vi bare må dele med vores læsere.

I går fik vi således en mail fra en anonym kilde (det har vi aftalt, at vi kalder hende - det er sådan lidt Stasi-agtigt), der havde observeret følgende på sin FB og kom til at tænke på vores intense had til brugen af ordet "søde" i situationer, der ikke indbefatter forældre og veninder. Og nedenfor kan vi hermed poste det perfekte eksempel på, hvorfor brugen af ordet "søde" bare er kvalmefremkaldende. Tusind tak til vores anonyme kilde for dette strålende billedbevis på fænomenet!For lige at blive i det teenagetema, som vi tydeligvis afholder i denne uge (tyggegummi og chat med fremmede - kunne det blive mere teen?), vil vi skyde en ny ting i gang, som faktisk blev foreslået af en læser i et kommentarfelt. Vi vil nemlig gå i fodsporene på Tine Bryld, Renee Toft Simonsen og Anne Mette Rasmussen, og oprette

SIDNEYBREVKASSEN


Vi havde lidt forestillet os fænomenet som en blanding af Tine Brylds radioprogram om ungdomsproblemer, karrierevejledningen i ALT for Damerne og "John ser alt" i Hjemmet. Sådan hvis du er ung og har problemer med karrieren og der tilmed er et eller andet, der er blevet væk, så er det vores eksperter indenfor området, du skal have fat i. Spørgsmålene kan postes i nedenstående kommentarfelt.

Med venlig hilsen

SidneyLise Brevkasseteam

P.S. Kapster2 prostituerer sig for vores skyld. Det er det sødeste nogen nogensinde har gjort for os...

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

haha er flad af grin, i er bare fantastisk sjove "søde" piger. lol :D
fedt med brevkassen nu
\Nina

Anonym sagde ...

Hej Sidneybrevkasse :)

(kommer lige med "vi unge" kommentaren da jeg kan læse mig frem til at i æææælsker det blad)
jeg eelsker jere blog den er så sjov at læse.
men altså, til sagen!
Jeg har et problem... tøj!
jeg skal til 9. klasses galla i april og aaaner ikke hvad jeg skal have på :)
det skal ikke være for dyrt og skal kunne bruges bagefter.
håber i måske har nogle forslag til butikker eller noget?
(jeg ved godt i tænker 9.? hmm wannabe gymnasiet og ja det er det! men det er nu meget sjovt alligevel :D)

venlig hilsen Ida

Mathias sagde ...

Hvordan bliver man megarig og scorer alle de lækre damer??????????

Anonym sagde ...

Hvordan får jeg store bryster :D?

Lind sagde ...

vil gerne være sygeplejeske, men når man som mig er sart, en egotripper, der hader gamle mennesker og mennesker (især mænd) der viser svaghedstegn og hader at holde i hånd og måske også i bund og grund har lidt små sadistiske tendenser, er dette så det rigtige karriere valg?
elsker til gengæld nåle, blod, hvidt tøj og drugs?

er meget spittet så håber i kan hjælpe mig med at finde min vej:D

SidneyLise sagde ...

Anonym 1: Tusind tak - det varmer sindsygt meget!

Tusind tak for jeres spørgsmål! Svarene kommer i et seperat indlæg i starten af næste uge :)

- SidneyLise

Anonym sagde ...

hvad gør man hvis man ikke laver noget og man spilder sin tid på nettet? selvom man har en masse afleveringer for, men i stedet for at lave dem i weekenden, laver man ingenting.

Anonym sagde ...

hvordan tidsindstiller man et blogindlæg?