torsdag den 4. februar 2010

SidneyLise springer ud som madbloggere

Vi har læst indtil flere steder, at 2010 bliver madbloggernes år. Da vi selvfølgelig altid er vildt desperate efter at være med på beatet besluttede vi os derfor, at vi skulle mødes i Isabels nye lejlighed og lave mad. Og selvfølgelig tage billeder af hele forløbet for at vi kan vise, at vi ikke blot har totalt styr på mode og politik, men også mestrer madfronten. Storhedsvanvid? Os? Næh...

Lad os starte med at fortælle lidt om arbejdsfordelingen her på SidneyLise. Isabel har de store visioner og Anne Sofie skyder dem ned. Således også på madfronten. Vi står nede i Netto - efter at have kæmpet os gennem snestorm - og Isabel siger: "Hvad skal vi lave? Jeg har næsten lyst til noget mexikansk...?", hvortil Anne Sofie med sin sædvanlige nøgternhed konstaterer: "Det skal ikke være noget, der er alt for avanceret. Vi har en vigtig aftale i morgen, så vi kan ikke tillade os at få madforgiftning.". Isabels respons: "Hm... hvad er forskellen på Taco mix og Salsa mix?"

Vi købte følgende ingredienser (samt kyllingefiletter, der af en eller anden grund ikke figurerer på billedet), og begav os hjemad mod Isabel.Hjemme hos hende viste de første problemer sig, da maden skulle til at tilberedes:

AS: Vi skal have skåret de her kyllinger i stykker. Hvor er dine skærebrædder?
I: Jeg har ingen skærebrædder. Jeg tænkte, at vi bare kunne skære dem ud i pakken?
AS: Godt så. Jeg skal lige bruge en pande, så vi kan få dem stegt bagefter
*Anne Sofie tænker: "Og det skal fandeme gøres ordentligt, for jeg skal ikke have salmonella"*
I: Jeg har ingen pande, men vi kan vel bare stege dem i en gryde i stedet for? Er det ikke okay?
AS:
*tager dyb indånding* Jo, selvfølgelig er det da okay. Vi skal bare bruge rigeligt med olie, så de ikke brænder fast.
I: Jeg har ikke rigtigt noget olie. Men jeg har smør?
AS: ...


Og nu tror I sikkert, at det her bare er noget vi finder på for at være sjove. Men se lige billedbeviset nedenunder. Her ser vi først Isabel(s hænder), der skærer kyllingefilet i en bakke. Bemærk Kærgården (nu vil nogle nok indskyde, at Kærgården ikke er smør som Isabel kaldte det ovenfor, men et blandingsprodukt. Men altså... who cares?) i forgrunden.Og HER ser vi så Anne Sofie(s hænder), der steger kyllingestykker i en gryde med smør. Er billedbeviser ikke en herlig ting?Og havde vi været rigtige madbloggere havde vi haft billeder af de ti mellemliggende trin, men efter ovenstående brændte kyllingestykkerne sig fast, tortillaerne blev svedne, Taco mix'et (som var det vi endeligt besluttede os for med den argumentation, at "salsa jo er en dans, men taco ved man hvad er") blev meget stærkt og vi kunne ikke få glassene op. Så der var ingen tid til at tage billeder. Men egentlig endte vi med at plaske vand, majs og Taco mix ned til kyllingestykkerne (efter at Anne Sofie havde sikret sig, at de virkelig var gennemstegte. Især efter Isabels "Jeg gad egentlig godt at smage rå kylling"-kommentar) og plaske det ud i tortillaerne, der var så godt varmede, at de nærmest var blevet til chips, sammen med en masse mozarella, rulle dem sammen og så i ovnen.

Resultatet ses nedenfor. Se hvor sørgeligt vi prøvede at pynte dem med lidt oliven og Taco mix for at gøre det mere indbydende. Og vi har rigtig diskret vendt den svedige side væk fra kameraet i et forsøg på at kamuflere det...

Okay, okay, vi har indset det selv! Vi er elendige madbloggere! Men vi vil i det mindste have points for at gøre forsøget og vise god vilje! Nemlig ja!

- SidneyLise

13 kommentarer:

Leoparddrengen sagde ...

I går en stor fremtid i møde! Bare idéen med at bruge oliven som tilbehør til Tortillas er vist nogenlunde ligeså nyskabende som det fremmeste fra el Bulli.

Janni C. C. sagde ...

Jeg kunne nu godt spise en af dem alligevel :D

Katrine sagde ...

Jeg fik da total lyst til mexicanske pandekager af det, haha :D

Vicki sagde ...

You go girls! Jeg har også overvejet at lave et madhjørne på min blog.. det er in the making! følg med på http://vickipediadk.blogspot.com, hvis I har lyst.

Får helt lyst til tortillas!

Nå, men keep up the good work :)

Kram

Vicki

Anja sagde ...

Hehe, øvelse gør mester, right? :o) Året er jo først lige begyndt, så når i lige får shoppet lidt olie og måske en stegepande, så er i godt på vej til at indtage madbloggernes verden :D

Simone sagde ...

Hvor er det et godt indlæg - Jeres dialoger får mig altid til at flække af grin :D
www.lady-simone.blogspot.com

Echoes sagde ...

I skal bare melde jer til et kursus hos Echos, men speciale i desserter ;)

Anonym sagde ...

Min aftensmad i aften: Mexicanske pandekager. :)

Syntes i klarede det fint. ;)

Kasper sagde ...

For det første er det meget nemmere og mere hygiejnisk at stege kyllingen først, og SÅ skære den ud - f.eks. på en tallerken. Og for det andet er det god stil at give credits, når man stjæler folks mad-idéer, IKKE ISABEL? :)

Lika sagde ...

Eeej I er da total gode. Super idé! Mon ikke man kan lave tortillas på en pande eller brødrister? Jeg har jo ingen ovn, da jeg venter på nyt køkken (FÅÅRK det bliver godt).

SidneyLise sagde ...

Tak for jeres søde ord! Vi kan helt eksklusivt og behind the scenes-agtigt afsløre, at vi to døgn efter at vi indtog vores totalt gourmet-agtige kreation endnu ikke er blevet ramt af madforgiftning og dermed kan vi konstatere at vores lille eksperiment her har været en bragende succes :D

- SidneyLise

Veronika sagde ...

Although I have not understand a single word! It looks so so yummy! :)

SidneyLise sagde ...

Veronika: Oh thanks ;) They burned a little bit, and we mostly wrote about what horrible food-bloggers we are, haha :D

- SidneyLise