søndag den 21. februar 2010

If SidneyLise went... 90's tv-serier

Det sker rigtig tit, at vi ser eller læser et eller andet, hvor der pludselig optræder personer, der minder om os selv - det er efterhånden blev en lille hobby for os at finde den ene langt ude sammenligning efter den anden. Derfor besluttede vi at lave en lille serie med de forskellige folk, der af en eller anden grund ligner/opfører sig som os. Serien kommer til at hedde "If SidneyLise went..." og så kører vi igennem forskellige kategorier (det er efterhånden også længe siden, vi sidst har haft en serie her - det bliver helt nostalgisk).

Vi starter ud med 90'er tv-serier, og hvilken er mere oplagt end Friends? Her passer såvel udseende som personlighed: En bleg, mørkhåret bossy kontrolfreak og en tan cheerleadertype. SidneyLise!

Nedenstående clips siger vel det hele? "I use my breasts to get other people's attention!" - "We both do that!!". Classic.Og her har vi en typisk "SidneyLise til fest"-situation. Undtagen at Anne Sofie måske vejer en tredjedel af det Monica vejer (og derudover kan klare mindre alkohol end Isabel), men alligevel. Deres moves er spot on:Dette var første del af serien. Stay tuned for kategorier som "If SidneyLise went... Disney" og "If SidneyLise went... Classic Hollywood Movies".

- SidneyLise

1 kommentar:

Simone sagde ...

Det her er intet mindre end genialt - glæder mig til flere dele af serien (:
www.lady-simone.blogspot.com