fredag den 29. januar 2010

Stolt eller skamfuld? A.k.a. We're back Baby!

I går var vi inviteret til et møde på et PR-bureau inde i indre by. Nu lyder det virkelig glam og alt det der, men faktisk var formålet noget random. Vi var nemlig derinde for at bevise, at vi faktisk fandtes.

De fleste af jer vil nok huske hele sagen med "Danish Mother Seeking", hvor en kvinde søgte faren til sit barn via en video på Youtube og så viste det sig, at hun var fake. På samme måde er der åbenbart gået rygter i den danske medieverden om, at SidneyLise var fake. At "Anne Sofie" og "Isabel" faktisk var skuespillere og at der så sad ghostwritere bag skærmen og morede sig med at holde folk for nar. We kid you not! Så nu troppede vi altså op derude for at bevise, at "Anne Sofie" og "Isabel" enten var særdeles gode skuespillere eller også var vi bare... os selv. Og vi tror, at vi fik dem overbevist om at vi faktisk ER ægte. Eller at størstedelen af os er, i hvert fald.Ovenstående tweet er fra Kasper Bergholts Twitter (uhm... Twitter. Vores andet hjem i disse dage.). Hihi, han synes, at vi er cool...Efter turen på PR-bureauet, fik vi øje på en gammel kending - Brewpub! Her har vi tidligere på året være til valgfest hos de Radikale (ikke fordi vi er Radikale, men fordi vi fik lov til at møde Klaus Bondam og Manu Sareen og det tilbud kunne vi ikke takke nej til). Så stod vi og tænkte lidt på gamle dage og huskede hvor starstruck vi var, da Manu tog et billede af os med sit kamera - åh Manu...Efter gensynet med Brewpub, vandrede vi mod Rådhuspladsen, og her skete noget meget mærkværdigt. Vi opdagede, at Københavns kommune faktisk er langt mere frisindede end vi nogensinde havde regnet med, for de har åbenbart fået opstillet en statue af, ja, en mand der står og onanerer midt i det hele. Vi havde en heftig diskussion, om hvorvidt manden var stolt eller skamfuld (deraf overskiften). Hans blik er slået ned som om han ikke helt vil stå ved, at han rent faktisk står og wanker foran hele København, men hans kropssprog signalerer samtidig styrke og stolthed med de adskilte ben og skuldrene trukket tilbage. Der er nu noget smukt over en mand, der står og flaunter sin rejsning, mens busserne kører kører forbi i baggrunden. En flot statue er det uden tvivl - godt gået København!

- SidneyLise

(disclaimer: Inden vi bliver sagsøgt, hvilket man jo let kan blive i disse dage, vil vi lige tilføje, at titlen på soklen af statuen af add'et af os med Picasa. Der står ikke "Onanisten" på originalen på Rådhuspladsen. Selvom der burde gøre det.)

.

20 kommentarer:

BetinApple sagde ...

seriøst? Haha. Tænk sig at I bliver betvivler jeres identitet :D

SidneyLise sagde ...

Betina: Ja, vi var også virkelig forundrede. Men de der PR-folk er nok så vandt til at snyde hinanden, at de automatisk går ud fra, at alle andre gør det samme :D

scient.hybrid sagde ...

Haha...
:D

Joanna sagde ...

Fuck hvor snyd. Der er aldrig nogen der betvivler min identitet.

. sagde ...

Ha, ha, ha, den der med den tapre landsoldat den var sgu' go'.

Hvis i kommer tilbage en dag hvor solen skinner, så prøv om ikke i kan få et godt billede af skyggen. Så kan han nemlig være med her: http://cockshadows.blogspot.com/

BetinApple sagde ...

ej hvor er det langt ude :D

Simone sagde ...

Hvor er det altså skørt at bliver nødt til at bevise at I er ægte personer (:
www.lady-simone.blogspot.com

Anonym sagde ...

I er for cool!

Elsker Jeres blog - der er noget udefinerbart der fanger på den.

Cecil sagde ...

Fatter virkelig ikke at Sidney Lee ikke har kontaktet Jer endnu?! Han burde da seriøst overveje en gæsteblogger-karriere her på bloggen (det er jo så populært nu til dags med sådan nogen rundt omkring i blogsfæren) ;-) Det er da lige før at flere taler om jer tøser end om Mr. Sidney himself - OG DÉT går jo ikke, er sikker på, at I snart hører fra ham ;-)

SidneyLise sagde ...

Tak allesammen! Vi spurgte også, hvorfor folk lige trpede, at vi var fake. Og der udspillede følgende scenarie sig:

PR-dude: "Jamen, folk mener, at I er alt for karikerede til at være ægte. Vi har den mørke *peger på Anne Sofie* og den lyse *peger på Isabel*, den kloge *peger på Anne Sofie* og den ubeskriveligt dumme *peger på Isabel*. Det er simpelthen for gennemført."
Os: "Øhm nej... vi ER faktisk sådan..."

.: Hahaha, fantastisk hjemmeside! Dem vil vi gerne reklamere for!

Anonym: Tak skal du have! Det varmer meget!!

Cecil: Nej, han er virkelig nederen! Han MÅ da have hørt om os efterhånden! Eller okay... vi færdes måske ikke helt i de samme kredse, men alligevel! Vi er så skuffede over det :(:(

- SidneyLise

Anonym sagde ...

haha, det indlæg er jo genialt! jeg griner stadig

SidneyLise sagde ...

(ps. Isabel vil gerne indskyde at hun faktisk HAR læst Kafka færdigt, og derfor føler sig meget krænket over at blive kaldt "den dumme").

Joanna sagde ...

Men kommer der så ikke et indlæg omkring Kafka?

SidneyLise sagde ...

Joanna: Jo da! Jeg regner klart med at skrive et par sider eller hundrede, hvor jeg kan forklare min nyskabende fortolkning af hans verdenskendte bog. Det bliver hot stuff!

- Isabel

Anne Sofie/Organza sagde ...

Jeg synes I skal tage på Karel - der Må det da være muligt at trænge ham op i et hjørne, bestikke ham med en cult shaker og så 'overtale' ham til at være med på vognen? Om ikke andet, så må han sgu da donere noget mechandise or what not. Måske en wrestle-session med jer to og ham, som I kan sætte til salg og sende hele pujlen til Haiti? Yes?

- AS

SidneyLise sagde ...

Anne Sofie: JA for fanden! Vi vil have hans aflagte bandanaer eller noget i den stil (de blev vist auktioneret væk i forbindelse med Haiti-bidragene).
Og tak for tippet om Cultshakers som bestikkelse - det handler da blot om at stikke en hel kasse op i hans hoved og så hviske: "kooom her Sidney. Kooom her."
Det kan han ikke modstå, den er sikker!

Og hvor kunne det være et godt stunt at wrestle med ham, hahaha :D
I mudder!

Anonym sagde ...

HAH! Så var det jer to der stod og tog billeder i porten/indgangen til Brewpub. Jeg syntes det var ret skørt, det er ikke ligefrem smukke udendørsomgivelser (omend meget hyggelige om sommeren).

Sofie

SidneyLise sagde ...

Sofie: Var det dig, der kom ud fra det der ene... rum (?) og kiggede sådan lidt "Hvad har de gang i?"-agtigt på os? Det er en lille verden :D

- Anne Sofie

Anonym sagde ...

Jep, det var mig der kom ud fra bryggeriet :)

Sofie

SidneyLise sagde ...

Sofie: Haha, hvor sjovt :D

- Anne Sofie