tirsdag den 5. januar 2010

Det er sket igen...

I bloggens spæde start, mens vi lige var ved at opdage Statcounters glæder (det er vores statistikprogram for bloggen), opdagede vi, at der var en person der havde søgt på Parkacoatsex, hvilket især chokerede Anne Sofie meget.

Så var der roligt i en tid, men juletiden har åbenbart fået folk op at køre, for i løbet af de seneste dage har vi kunnet observere følgende søgninger:

PhotobucketOg endnu engang er Anne Sofie chokeret og forarget, mens Isabel morer sig kosteligt (og det er måske fordi, det altid er Anne Sofies indlæg, der bliver "ramt"). Og I må i øvrigt undskylde, at der er lidt stille her på bloggen for tiden, men det er fordi vi bakser med et projekt, som kræver vores tid og energi. Eller... det gør det egentlig ikke mere en sædvanligt, men det lyder godt at skrive. Modent og ansvarligt. Men der ER altså et projekt!

Og efter at vi mistede en fan på vores FB-page i går, vil vi gerne lige reklamere skamløst for den, så vi kan nå de 150 fans (igen) og dermed har en undskyldning for at lave noget jubilæumsgøgl (vi er værre end de der supermarkeder, der har fødselsdag 4 gange om året...).

3 kommentarer:

Miss Jeanett sagde ...

Den med "sex med læderstøvler" får jeg også en del af. Og især de syge mænds "tvillinge brødres" version som hedder "sex in overkness" - den søgning har jeg dagligt. Så AS - selvom det er klamt at tænke på, så tænder vi åbenbart de klamme mænd der tænder på sex med piger der ikke tager skoene af ;) (hvis man nu vender den om, så betyder det måske at vi burde købe flere sko (dvs undskyldning for at shoppe) eftersom mange mænd åbenbart tænder på vores sko?).

Echoes sagde ...

Jeg har også fået de mest mærkelige hits, såsom "nøgen tå sex" og "fræk pige" de to var der i dag! Mystisk!

SidneyLise sagde ...

Jeanett: Ej, vi skal da til at skrive om overknees så! Det må være sindsygt godt for besøgstallet :D Men ja - underlige fantasier nogle mennesker åbenbart har! Jeg er dog totalt for det med at købe nye sko - altid godt med en undskyldning for det!

Echoes: Hahaha, "nøgen tå sex"?? Ej, for helvede da! Men det er nu ret sjovt!

- Anne Sofie