onsdag den 6. januar 2010

Citat cirkus

Her på SidneyLise er vi store fans af citater. Ja, vi ville rent faktisk ønske, at vi kunne svare alle med et citat eller et dårligt ordsprog, og fyre alle de irriterende fraser som "du skal ikke kaste med sten, når du selv bor i glashus" af, når vi f.eks. blev bedt om at rydde op.

Nu har vi så besluttet os for at udgive et citat med jævne mellemrum (bare rolig, vi skal nok lade være med at poste de nederen ordsprog, som bliver skambrugt af bedrevidedende forældre), men vi udvælger de bedste, sjoveste og mest underholdende citater fra kendisser som Carrie (SATC red.) (okay vi ved ikke hvad det der 'red.' betyder, men det ser ok sejt ud, så vi lader det stå), os selv, vore venner og bekendte. Så pas på, hvad I siger, når I er sammen med os. Ellers ender det måske nede i SidneyCitat-boksen.

Som en lille ekstra finte har vi besluttet os for ikke at skrive, hvem der har sagt citaterne i første omgang. Der kommer simpelthen bare til at stå et citat og så spiller vi lidt mystiske, og lader være med at skrive, om det er os to eller Albert Einstein, der har sagt det. Sjovt ikke? Hahaha.

Der er dog enkelte hints:
1) Er det noget helt vildt intelligent er det sandsynligvis ikke en af os, der har sagt det.
2) Er det noget lummert er der ret god chance for, at citatet stammer fra en af os (især Isabel).
3) Er det noget der er så blankt, at man har lyst til at slå sig selv i hovedet med en sko, er det med garanti en af os, der har sagt det...

De kommer til at stå til højre over profilbillederne lige foreløbig, men det kan være, at vi op- eller nedprioriterer dem og flytter dem lidt rundt på siden. Uh, lidt spænding i tilværelsen.

Kærligst

Anne Sofie og Isabel

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det først citat er fra en eller anden film eller serie sikker satc :P men hvem af dem der har sagt det ser jeg det for lidt til at vide.

SidneyLise sagde ...

Anonym: Tæt på! Det er faktisk Clueless! Men vi har ændret lidt i det for at det passer bedre til vores situation :D Oprindeligt var det vist: "Of course I'm a virgin!" - Nu er det "Of course I don't have a boyfriend!" :D

- Anne Sofie

Louise sagde ...

red. betyder at noget er ændret af redaktionen... ;)

Anonym sagde ...

arg når ja det er der de laver hende den anden om og hun snakker om krumme pikke, mens hun har en banan i hånden.

Marie Louise sagde ...

Haha, jeg elsker, at i har skrevet red. i jeres eget indlæg ;D
Red. står for redaktion. Det bliver for det meste brugt i citater (tadaa, on topic), hvis redaktionen har noget at tilføje, der har relevans for sammenhængen eller som kan giver en bedre forståelse af det citerede.

F.eks "Og så gav Harry Potter ham en ordentlig tur med staven (red. tryllestaven)"

SidneyLise sagde ...

@Louise og Marie Louise: jeg mente nok at det havde noget med det at gøre!
...Eller, nej, det gjorde jeg faktisk ikke.
Tak for opklaringen :D
Og ML, jeg elsker at du er så pædagogisk at lave eksempler!

Anonym: Haha ja - chick movies er bare det bedste i det hele taget!

- Isabel