fredag den 25. december 2009

SidneyLises Nytårsgalla (vi starter tidligt!)

Ligesom DR1 og TV2 har SidneyLise selvfølgelig også lavet et ”Året der gik”. Vi satte os sammen og valgte en masse kategorier, som vi besluttede os for at kåre. Undervejs fik vi idéen at lave det som en slags ”SidneyLise Bag Facaden” og vælger derfor at gengive vores samtaler undervejs. Man skulle tro, at det var staged, men dem der har mødt os i virkeligheden kan bekræfte, at vi faktisk taler sådan med hinanden. Og at understående er en 95% korrekt gengivelse af vores msn-samtaler, da vi under forløbet befandt os i to forskellige lande (og de øvrigt 5% er rettelser af stave- og tegnsætningsfejl, da vi ikke altid staver lige godt, når det skal gå hurtigt).

Vi vil frem til nytårsaften bringe en ny kategori hver dag, og vi begynder med ”Årets Nitte” (Indrømmet så elsker vi jo alle sammen de negative kategorier mere end de positive! De er jo langt sjovere at læse!)

Årets Nitte:
I: Søren Bregendahl. Han har smør i håret. Og i munden.
AS: Du har stavet ’Bregendal’ forkert - det er uden H.
I: Han fortjener fejlen.
AS: Årets Nitte: At Anne Sofie kan stave til ’Søren Bregendal’.
I: Du er bare forelsket i ham.
AS: Han er slesk.
I: Han har klamydia... har jeg hørt.
AS: Det har jeg også…
Tillykke Søren B, du er årets vinder! Og så husk i øvrigt at kigge med i morgen, når vi kårer Søren Bregendals absolutte modsætning, nemlig "Årets Streetcred"

Ingen kommentarer: