lørdag den 12. december 2009

Kvidr?

Okay, vi ved godt at vi er meget sent på den og at de cool kids garanteret allerede er i gang med at bevæge sig videre til the next big thing, men vi er jo bare et par provinspiger med dårlig musiksmag og Anne Sofie er tilmed fra Jylland, så vi er lovligt undskyldte for det vi skriver nu.

Men det der Twitter? Hvordan er det nu liiiiiige det foregår? Vi har oprettet profiler derinde med billeder og det hele (typisk os - designet er self. på plads inden alt andet), men hvordan er det, man finder "venner" og hvordan er det meningen, man skal socialisere? Vi vil jo ikke virke som et par tabere uden kontakter, hvilket vi - let's face it - er lige nu.

Har du en quickguide til brug af Twitter eller endnu bedre en profil, så vi kan kvidre? Eller fatter du heller ikke konceptet?

Help us!

Photobucket

6 kommentarer:

BetinApple sagde ...

haha pricesless.

Jeg kan desværre ikke hjælpe, da jeg selv, hvis jeg mod al forventning skulle oprette en twitter profil, sikkert ville være lige så clueless.

paa roeven sagde ...

Twitter er skidesmart!

I kan lede efter brugere ved fx at skrive 'fashion' i 'find users', så kommer der alle mulige fashionrelaterede brugere (brugere, der hedder noget med 'fashion' i deres navn) - eller I kan søge på 'magazine', så popper alt fra Out til Vogue op. Gode medier at følge.

Ifht. personer og fx andre bloggere, som der er en del af, så søg på deres navne, og I vil hurtigt finde dem. I kan fx starte med jeres ven, Jacob Packert - jacobpackert :-)

Når I skal følge nogen, så er der en 'follow'-knap ud fra den pågældende bruger, som I trykker på. De skal ikke godkende jer eller noget, men alle kan se, hvem, der følger hinanden.

Det er bare at gå igang, så finder I også hurtigt ud af alle de smarte Twitter-tricks! ;-)

SidneyLise sagde ...

Ah, fantastisk med en udførlig guide! Og så er det vel bare om at skrive, hvad man har på hjerte (ala FB-statusser) og så at håbe, at andre folk faktisk interesserer sig for hvad man har at sige? En anelse angstprovokerende. Men så vidt, jeg kan greje, er der masser af kendisser at følge! Jeg aner potentiale for en masse starstruckhed i fremtiden! Yay!

Betina: Kom nu, du skal også have en Twitter! Så kan vi følge hinanden og så har vi i det mindste begge to én follower (har jeg lært at det hedder), og så virker det ikke så sølle :D

- Anne Sofie

Jacob Packert sagde ...

Hej piger,

vil gerne hjælpe jer i gang, hvis I har brug for det, men ved ikke om jeg kan overskue at dække det hele i en blogkommentarfelt :)

Det letteste er bare at kaste sig ud i det, følge nogle random folk, se hvem de følger, lade sig inspirere, følge lidt flere und so weiter...

En af de nye ting, som Twitter har lanceret inden for den sidste måned, er muligheden for at oprette lister. På den måde kan en bruger lave en liste på fx 30-40 spændende personer inden for et særligt felt, fx politik, 'Danmark', eller fashion, som I måske er mest interesseret i.

Jeg er selv på Twitter som den geek jeg nu er - og jeg mindes da også at I på et tidspunkt afslørede, I havde stalket min profil under valgkampen? :) I hvert fald er jeg til at finde på www.twitter.com/jacobpackert - og I kan finde nogen af dem, jeg selv følger på http://twitter.com/following (en skøn blanding af sjove folk, geeks, mine egne 'rigtige' venner, politikere, og et par kendisser).


Men igen: kast jer ud i det, prøv jer frem, klik lidt rundt, og husk at Twitter IKKE er facebook. Det er tilladt at skrive meget oftere. Og at skrive til hinanden i en statusopdatering. Og dele links til spændende ting (herunder jeres egne blogindlæg).
Tænk på det som en blog, som man gerne må opdatere hele tiden, men max 140 tegn ad gangen.
Alle de gange I har tænkt 'ooooh, shiny!' og gerne ville lægge det på bloggen, men synes det var for lidt til et helt indlæg - her er jeres nye medium. Det er da også derfor, det bliver kaldt mikroblogging, og ikke bare er 'det nye Facebook'.


God fornøjelse, I kan bare skrive/ringe/twitte/røgsignalere, hvis der kommer problemer :)

High5's fra Jacob

SidneyLise sagde ...

Hej Jacob!

Ej, hvor fantastisk! En beskrivelse i et sprog, vi faktisk forstår! Virkelig godt!

Vi skal lige have de sidste formalia på plads og så begynder vi også at dele vores underlige tanker med resten af verden (okay, med de fire follwers, vi har indtil videre). Det bliver godt!

- Anne Sofie

P.S. Hold da op, hvor ser du ung ud på det billede! Det var da helt vildt!

Jacob Packert sagde ...

Ahem...Det er vist også 4 år siden det er blevet taget - go figure.

Glæder mig til I begynder at pippe!
/Jacob