fredag den 4. december 2009

Facebook love


Jeg vil lige vise et lille udsnit kærlighedserklæringer fra et hankønsvæsen på facebook. De er desværre ikke til mig, men tydeligvis til en ved navn Nutsi. Jeg vil også have offentlige, sleske kærlighedserklæringer med mange Artohjerter :(

Jeg må indrømme at jeg især er faldet for denne smiley :-* der vist nok skal symbolisere et kys, men desværre kommer til at ligne noget unævneligt. Den er fantastisk - fra nu af vil jeg afslutte alle mine sætninger med den!

:-*
fra Isabel (som har fået en chokoladekalender af sin mor, og uheldigvis er kommet til at spise helt til den 15. Stykkerne er jo mega små!)

4 kommentarer:

Mari da Salle sagde ...

YES - nice Blog ... <3
xoxo Mari**

visit my blog: www.mari-da-salle.de

FrkBlabla sagde ...

Uhhhhhhaaaaa. Ad. Det er nasty hvis du spørger mig.. lol
Kærlighedserklæringer af den slags på Facebook er da en klar gyldig grund til at dumpe nogen med det samme. Og gerne over en Facebook kommentar.

Average Joanna sagde ...

Jeg elsker at læse dem - på min facebook er der også en fyr på 26(!!!) der skriver den slags til hans forlovede - og kalder hende sin prinsesse, naturligvis. Og eftersom han samtidig skriver til mig og siger det går dårligt med dem, og at han gerne ville være sammen med mig, er jeg sikker på at det er et oplagt tegn på utroskab og andet ballade at skrive sådan.
:D

SidneyLise sagde ...

@Mari da Salle: tusind tak, det er vi rigitig glade for at du synes :)

@FrkBlabla: jeg elsker bare at følge med i andres mærkværdigheder, men jeg er ellers helt enig :D

@Joanna: Haha, det lyder genialt - og 26?! Så ville jeg meget gerne have hørt ham da han var 16 :D