torsdag den 19. november 2009

Valgfest pt. 2 - Det Radikale Venstre

Efter at have hygget hos Nihilisterne bevægede vi os over til de Radikales valgfest, som vores date Jacob havde inviteret os til. Eller rettere sagt prøvede vi, for det viste sig, at både Isabel og jeg er utroligt dårlige til at finde vej.

Det endte ud med følgende telefonsamtale:

"Jacob, vi er på vej. Men øh... vi er faret en lille smule vild."
"Jamen, hvor er I?"
"Øh... der er en butik, der sælger bagels."
"Okay, gå til højre når I er ved Rådhuspladsen."
"Rådhuspladsen?"
"..."

Nå, men vi fandt derhen (BrewPub i Vestergade, hvis nogen skulle være interesserede) og endte i et særdeles crowded lokale fyldt med øldrikkende Radikale (yes,vi følte os totalt hjemme lige med det samme). Pludselig standsede Isabel op og så særdeles starstruck ud: "Anne Sofie... Jeg har lige set Klaus Bondam!!!!" Og ganske rigtigt! To meter fra os stod Klaus Bondam sammen med Manu Sareen (og det var så inden den store DF-skandale, som vi på SidneyLise i øvrigt er alt for politisk neutrale til at forholde os til)!

Vi stod i ca. 30. sekunder og stirrede (ja, stirrede - mindre kunne ikke gøre det) indtil vi hørte en stemme: "Hey Klaus, der er lige nogle, du skal hilse på! Det er Anne Sofie og Isabel - de er modebloggere!" Og inden vi fik set os om havde Jacob taget fat i Klaus (BONDAM) og havde præsenteret ham for os. Og det var det største øjeblik i vores liv. Intet mindre.

Vi blev herefter præsenteret for forskellige Radikale kandidater ("Åh gud, det er Manu Sareen!!") og endte med at diskutere tøj med to fyre fra Radikal Ungdom, der sjovt nok begge to hed Jeppe. På nedenstående billede har vi Jeppe 1 (bemærk øllen) iført Jeppe 2's halstørklæde. Og vi modebloggere har jo aldrig fri, så Anne Sofie er naturligvis i gang med at skrive notater (bemærk også den grønne fineliner, som matcher Radikales logo).

Photobucket

Og så lige nogle SidneyLise-in-action-photos (desværre er politikere ikke meget for at lade sig fotografere med os). Bemærk Anne Sofies starstruck "Jeg har lige hilst på Klaus Bondam!"-ansigtsudtryk.

Photobucket Photobucket

Vi sluttede aftenen på Burger King, men det får I ingen billeder af (om end vi faktisk tog nogle af Isabels meget sørgelige cheeseburger - lad være med at bestille det på BK). Vi vil jo ikke ødelægge vores nyopbyggede streetcred.

- Anne Sofie

Ingen kommentarer: