fredag den 27. november 2009

SidneyLise til salg

Det kommer til at ske nogle ændringer på bloggen i den næste tid. Vi har nemlig - inspireret af de talrige fusioner der har været mellem modeblogs og magasiner i løbet af de sidste måneder - besluttet os for at sætte os selv til salg og tilbyde vores assistance som husbloggere til et villigt magasin. Vi vil koste 10 kr. om måneden.

Har du derfor et magasin af en art og kunne godt tænke dig at være totalt med på beatet samt snylte på vores navn, popularitet og læserskare? Send os en mail på sidneylise@hotmail.com.

Topprioriteter:
1. Illustreret Videnskab
2. Wendy
3. Familie Journalen
4. M!
5. Dansk Folkepartis medlemsblad

11 kommentarer:

Trine sagde ...

Jeg stemmer på Wendy, som vi talte om :P

Linda sagde ...

Jeg kunne godt tænke mig at se en fusion mellem jer og DF's medlemsblad. Det kan I med garanti peppe op og tilføje lidt værdighed :)

SidneyLise sagde ...

@Trine: Jamen Wendy er også et virkelig godt bud - det vil vi vildt gerne!

@Linda: Vi tænkte, hvis det bliver aktuelt, at lave en strip-julekaldender med Morten Messerschmidt. Hver dag i december smider han mere og mere!

Kh
Isabel

Trine sagde ...

Jeg har familie, der arbejder på Bonnier. Det kan være at I kan blive bloggere hos "Digital Foto" :P (eller hvad det hedder)

Sophia Maria sagde ...

Kunne man måske lave noget fusion? Jeg tænker en Wendy december forside med Morten Messerschmidt i julemandskostume på en hvid hest?

scient.hybrid sagde ...

Familie Journalen ville være et hit, de vil sikkert have fat de yngre læsere lidt oftere end nu, for at være med på beatet.
:p

Trine sagde ...

Familie Journalen er da totalt med på beatet, de har jo Dennis Knudsen som hus-frisør... (om det så er godt eller dårligt) ;)

Pernille sagde ...

Persilje likes this post!

Forlaget Wormianum sagde ...

Kære SidneyLise.

Her på SKALK har vi med stor interesse fulgt med i jeres blog siden undfangelsen, og føler, at I med jeres stil og tone ville være de perfekte ambassadører for vores tidsskrift. Vi vil meget gerne tage en uddybende snak med jer, så kontakt os endelig, hvis det har interesse. I kan læse mere om Tidsskriftet SKALK på: www.skalk.dk

Med venlig hilsen,

Forlaget Wormianum

Fri Kødsovs sagde ...

SKALK lyder som et samarbejde der er værd at overveje.

I så fald håber jeg på en mode rigtig vinkel på spændende emner som Tollund manden og sort muld på Bornholm.

:)

Linda sagde ...

Jeg stemmer stadig for stripkalenderen i DF's medlemsblad fremfor Skalk!!