tirsdag den 10. november 2009

SidneyLise dater Jacob Packert

Her på SidneyLise kan vi rigtig godt lide valg i alle afskygninger - det er lidt ligesom Melodi Grandprix, bare med færre sange. Men man har stadig sine favoritter, man hepper på, og der er live-kommentation af diverse overgearede værter. Og massevis af glade mennesker og balloner!

Derfor ringede vi til Jacob Packert, som stiller op for Det Radikale Venstre i København, og inviterede ham på en date. Heldigvis sagde han ja (det er altid lidt grænseoverskridende at invitere en fyr ud - selv når det er "professionelt") og det kom der en snak om modeblogs, politik og Paradise Hotel ud af.

For Jacob Packert læser nemlig modeblogs. Han er 21 år, bor på Nørrebro og læser statskundskab og modeblogs. Og han har mødt Obama og Al Gore. Og så er han i øvrigt en ret sød fyr.

Vi bad ham fortælle om hans baggrund og mærkesager, for hvorfor bliver man egentlig radikal, når man er vokset op i et konservativt hjem i Næstved? Og hvad er det nu lige, at de Radikale står for? Jacob fortalte os, at de Radikale er det, man kalder social-liberale, hvilket betyder, at de er af den overbevisning, at man skal hjælpe de svageste, men uden at pålægge de stærke en urimelig skattebyrde. Det skal stadig kunne betale sig at være højtuddannet og vellønnet, men i modsætning til visse andre partier påtager Det Radikale Venstre sig et ansvar overfor socialt svage og udsatte grupper i samfundet. De går ind for forebyggelse frem for hårdere straffe og har især fokus på sociale aktiviteter for unge, der potentielt kunne ende i kriminalitet senere hen.

Jacobs personlige mærkesag er at få det gjort lettere finde et sted at bo som studerende i København. Han ønsker at få bygget flere kollegier rundt omkring i byen, så det bliver både praktisk og økonomisk muligt at få et sted at bo som nytilflyttet. Dette er en sag, vi på SidneyLise enormt godt kan relatere os til, da vi begge to er semihjemløse pt og flere af vores venner har stået på venteliste til boliger rundt omkring i flere år.

AS og J

Efter en god omgang politisk snak var vi nødt til at høre ham; var han virkelig så højkulturel og smart som han så ud til? (og som vi havde en idé om at alle politisk engagerede unge måtte være) Og nu kommer det bedste: Jacob ser Paradise Hotel OG hører Nik & Jay! Vi var naturligvis meget begejstrede, og brugte resten af interviewet på at lokke politisk sladder og insider Paradise-viden ud af Jacob, for derefter at få ham til at pose til nogle billeder og fortælle om sit tøj.

Efter et par posing-instruktioner fra Anne Sofie fik vi taget nogle gode billeder (se bare her!)
Jacobs outfit:

Jacob


Skjorte fra J. Crew købt i NYC, bukser fra Knowledge Cotton Apparel, sko fra Tretorn samt jakke fra Banana Republic købt i Washington DC. T-shirten (som Jacob insisterede på at have med, selvom man kun kan skimte toppen – aner vi en kommende modedulle her??) er fra GAP. Og sidst men ikke mindst er tørklædet fra det svenske mærke Velour.

Mere Jacob?

Hjemmeside

Facebook (bliv ven med ham - det er vi!)

Twitter (og se hvor mange modebloggere han faktisk følger)
______________________

Today we met up with politician Jacob Packert of The Danish Social-Liberal Party. He is 21 years old and lives in the same neighbourhood as we do, so we met him for a talk about fashion, politics and Paradise Hotel.

When we were finished discussing politics, we had to know: was he really that high cultural and cool as he looked? (and as we believed every young politician was) And here is the best thing ever: Jacob watches Paradise Hotel AND listens to Nik & Jay! We were totally excided and the rest of the interview we spend talking about political gossip and Paradise Hotel-insider information. Hereafter he posed for some pictures and told us a little bit about his outfit.

After a couple of posing-instructions from Anne Sofie we shot some photos (watch!)

Jacob’s outfit:
Shirt from J. Crew bought in NYC, trousers from Knowledge Cotton Apparel, shoes from Tretorn and coat from Banana Republic bought in Washington DC. The t-shirt is from Gap and last but not least the scarf from the Swedish brand Velour.

4 kommentarer:

Kasper sagde ...

Det er et rigtig godt indlæg. Jeg kan godt lide, at I leger lidt med formen, så det bliver mere end blot "se-hvad-jeg-har-på-og-hvad-jeg-har-lavet-i-dag", og lidt tager røven på jeres læsere - på en god måde :)

SidneyLise sagde ...

Thanks, det er vi glade for, det var også helt sikkert vores mål.
Altså,lokalpolitik har bare aldrig været et super spændende emne, så vi forsøgte at vinkle det lidt anderledes :)

Sofie-Amalie sagde ...

Jeg synes det trækker stærkt op at han er fra Næstved :D

Nat sagde ...

Men hallo, han har denim-skjorte på! Det er måske ikke en dødssynd, hvis man er en cute politiker?