torsdag den 26. november 2009

Sex og parkacoats

Anne Sofie og jeg skulle jo som nævnt i biografen - og tak for Jeres mange fine forslag, om end New Moon var skudt lidt højt :D

Vi endte med at sidde og pimpe en rosévin fra karton (Anne Sofie bor i NV, så det er ok at være lidt street) og spille X-box. Og da klokken blev ni, blev vi enige om at ingen af os gad (eller kunne, vi er ikke helt sikre) rejse os, så vi blev hjemme og droppede biografturen. Og ja, for ikke at skuffe med den meget.. øhm utraditionelle overskrift skal I da lige have den:

Vi sidder og stalker vores besøgende via Statcounter. Det er sådan en besøgstæller, der ikke bare registrerer antal besøgende, men også hvor de kommer fra, hvor længe de bliver på bloggen, hvilke indlæg de læser og en masse andet gejl. Vi sad og tjekkede de seneste google-søgninger, da teksten ”sex ude iført parka” dukker op. Vi stirrer lidt på skærmen. Total tavshed. Anne Sofie: ”Jeg forstår bare ikke… altså, hvad skal man bruge et billede af mig iført parka til?” – Isabel: ”Anne Sofie, jeg ved ikke, hvordan jeg skal sige det her på en skånsom måde, men…”. Chokeret tavshed. Isabel finder det ret morsomt – Anne Sofie not so much.Der må altså sidde en og være slemt skuffet over manglende nøgenbilleder af folk i parkacoats, og det kan vi sådan set godt forstå - det lyder ret morsomt!

Streetlove fra Isabel (der gerne vil vide om man godt må være med, selvom man kun har en trenchcoat?) og Anne Sofie (der faktisk føler sig ret seksuelt forulempet!)

3 kommentarer:

Pernille sagde ...

Hvor er det dog fantastisk piger! :) I har vist et bredt publikum.. hehe.

Trine sagde ...

Nu er jeg slet ikke teknisk anlagt, så hvordan kan I se, hvad jeres læsere har søgt på, på google?

SidneyLise sagde ...

Pernille: Ja, vi spænder bredt :D Eller... det skal man måske ikke tænke så meget over det med, hvilket publikum vi måske også tiltaler...

Trine: Har du statcounter installeret på din blog? Hvis, så er det inde på statcounters hjemmeside under "Recent Keyword Activity", du finder det :)

- Anne Sofie