mandag den 30. november 2009

Oh no, you didn't!!

Da vi startede bloggen lavede Isabel og jeg en aftale. Nemlig, at vi aldrig nogensinde ville blive så narcissistiske, at vi lavede vores egen facebook-gruppe, uanset hvor populær bloggen endte at blive. Og det løfte har vi faktisk holdt indtil videre. Men...

Efterhånden som bloggen skred frem blev vi ret nysgerrige efter, hvem der egentlig læser med, så vi lavede en fanpage i stedet for (hvilket faktisk bare er endnu værre). Længe var vi alt for flove over os selv til faktisk at poste adressen herinde, men i anledning af, at vi har nået de 10.000 besøgende i dag ville vi gøre det alligevel.

Så hvis du læser med herinde, godt kan lide vores blog, gerne vil stå ved at du godt kan lide vores blog og ikke mener, at vi har diskvalificeret os selv totalt ved at oprette denne fan-ting, må du meget gerne melde dig ind her:Der er billeder (okay et billede) i stort format samt - tada! - en citatsektion med alle de mere eller mindre positive ting, folk har sagt om bloggen. Måske er du citeret? Du finder svaret under "Information".

- Anne Sofie

P.s. 1000 fans og Isabel smider toppen!

P.p.s. Det var selvfølgelig kun for sjov (gør Isabel meget kraftigt opmærksom på) - men meld jer ind alligevel!

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

nånå...du sagd ellers 100 fans sidst:P

SidneyLise sagde ...

Haha busted! Det var faktisk lidt falsk reklame, indrømmet! Men det er jo et spørgsmål om udbud og efterspøgsel, så... det må du bare lære at leve med ;)

Anonym sagde ...

mage til fupmagere og snydere må man lede længe efter:P hehe

SidneyLise sagde ...

Ja, vi ødelægger totalt brandets troværdighed ved det her ;)