søndag den 8. november 2009

Lidt mere CPH:DOX - "A Shaded View on Fashion"

Selve filmen var meget speciel, det var en blanding af små klip lavet af forskellige kunstnere og viste deres, ofte meget anderledes, tolkning af mode som begreb. Nogle af dem var meget underlige, jeg tvivler på at det var meningen man skulle forstå dem alle til fulde. Men spændende var det!
Den sjoveste film var en med en rød stilet, der mødte en hvid sneaker, og så så man dem ’kysse’ mens sneakeren langsomt viklede den røde stilet ind i sit snørrebånd. Det var ren skoporno, og efter Anne Sofie og jeg havde skamudnyttet den fri bar (guldøl ftw!) var vi blevet tilpas blakkede til at kunne se det sjove i det – vistnok til stor gene for alle de meget seriøse artsy mennesker, der virkelig ikke kunne se det morsomme i de småfnisende sjofle kommentarer fra sæderne bag dem.

CPH:DOX Collage

Anyway, så havde vi en rigtig sjov aften, der blev afsluttet med shawarma og Faxe Kondi, inden jeg skulle hjem med et forsinket DSB-tog.
Nu skal jeg bare have læst til i morgen. Eller. Det gør jeg i toget.

Artsy

Vi vil også være artsy!!

- Isabel

2 kommentarer:

Isis sagde ...

Super lovende blog, I har jer, d'damer.

Jeg elsker stærke kvalitetsbilleder og en humoristisk blogtone, så smider straks et permanent link op til jeres blog fra min. :)

/POCKET
- Hermed fast læser.

SidneyLise sagde ...

Hvor er du sød Pocket, det betyder så utrolig meget for os!

Kys fra Isabel :)