mandag den 16. november 2009

Hvad skal du tirsdag aften?

Som spoilet i et tidligere indlæg skal Isabel og jeg, som jo har dækket valget i løbet af den seneste uges tid, til valgfest hos et parti. Og nu er det tid til at løfte sløret for hvor, hvem og hvad.

Nihilistisk Folkeparti med det sympatiske slogan "Sex, Drugs and Politics" holder nemlig deres valgfest på Jazzhouse i Khb K, hvor de slår dørene op for den brede offentlighed for at fejre, at valget er totalt og aldeles ligegyldigt (men husk nu at stemme alligevel, ikke?).

På SidneyLise er vi politisk neutrale. Vi smiler til Df'ere, socialiserer med Enhedslisten, tager imod bolcher fra Venstre, dater Radikale og nu skal vi altså ud at feste med Nihilisterne. Og vi glæder os som små børn til at komme hen og spotte nogle af dem fra tv og valgplakaterne (især sælen - den er da for nutzii <3<3<3)!

Photobucket


Ses vi? Det håber jeg vi gør!!

- Anne Sofie

___________________________

Due to the local elections on Tuesday (okay, I know that we aren't writing about anything else at the moment - sorry!) Isabel and I are going to the election party of the Nihilistic People's Party, whose slogan is "Sex, Drugs and Politics" (quite relatable, actually).

We are looking forward to having a good time and seeing (or perhaps even talking to) some of the politicians that we have seen on tv. As you can probably tell we are very excited!!

- Anne Sofie

3 kommentarer:

Miss Jeanett sagde ...

Jeg skal til stor valgfest i Odense med Socialdemokraterne (of course) - men SF og Radikale har lånt lokaler i samme bygning, så vi besøger nok hinanden i løbet af aftenen. Og så er der gratis fadøl og røde pølser hos os (S) :D

SidneyLise sagde ...

Haha, det lyder altså også som sindsyg god stil! :D Jeg elsker det der lille touch med mad i partifarven!

Og rigtig meget held og lykke til Hr. Kæreste i morgen!

- Anne Sofie

Samano sagde ...

Jeg skal sidde herhjemme og lave engelsk stil, mens jeg følger med i hvem der kommer ind.