onsdag den 18. november 2009

Valgfest hos NFP!

Anne Sofie og jeg tog iført stiletter og for meget lipgloss ind til Nihilistisk Folkepartis valgfest. Det foregik i Jazzhouse Copenhagen (tæt på rundetårn og Illum) hvor vi spadserede hen til indgangen, selvsikre og med en spirende VIP følelse i maven. Lige indtil vi står overfor stor dørmand med headset, som ikke kan finde os på listen. ”Jamen øhm. Vi ER altså på. Jeg er sikker!” (VIP følelse total gone her, skal lige siges). Der går noget tid indtil han af ren medlidenhed sender os ind. Da vi kommer ned ad trappen opdager vi at vi er ret dressed i forhold til resten, der mest af alt består af folk med Nihilistisk Folkepartis egen T-shirt og mange piercinger.

Søde Nihilister med T-shirts og hanekam:Men okay, det er ikke første gang vi er gået til fest i stiletter, palietter og voldsom make-up, mens alle andre har været totalt casual. Det tager vi ikke så tungt, så efter et par billeder af nogle sjove fyre med hanekam kommer Mads Vestergaard, borgmesterkandidat fra NFP, hen imod os med et ”Heey, det er SidneyLise!!” (Haha, det er første gang vi er blevet genkendt - VIP følelse fik total come-back her!), hvorefter vi kommer med backstage - så seje er de nemlig at de HAR et backstage rum. Mads er i øvrigt SÅ cool - og Mads, vi vil gerne date dig OG sælen, må vi ikke nok?? (Mads er ham med hanekamen på billedet herunder, der også står sammen med Anne Sofie).

Vi fik også et par billeder af nogle stylish Nihilister, og jeg forelskede mig lidt i hende med den lilla top og det mørke hår (eller i hendes outfit). Og så var der også en der havde fanget militærskjorte-moden. Det er god stil!Derefter skulle vi videre til De Radikales valgfest og på vejen fik vi lige afleveret vores øl til to hjemløse, man skulle vist være lidt mere anstændig derovre.
Alt i alt kunne vi konkludere, at Nihilister er ret søde og ikke så farlige og autonome som vi troede. Selvom de også er lidt skøre ;)
.
Åh, jeg synes ugen er gået hurtigt og kan allerede fornemme weekenden er på trapperne.
Hav en dejlig aften!
- Isabel

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Fed blog!

Vh(ham til venstre på øverste billede)

SidneyLise sagde ...

Thanks - håber i fik solgt nogle tees ;)